Ophold / hestepension

Med fokus på hestevelvære, ro og harmoni

I samarbejde med ejer/rytter og evt. dyrelæge tilpasser vi et ophold og et eventuel program der passer netop jer. Vi skriver journaler på alle vores heste, så du kan følge udviklingen.

Rammerne for EC Care Mesinggaard er skabt i vores gamle lade på Mesinggaard, kun 3 km fra E45 afkørsel 51 Skanderborg N. Her har vi total renoveret 100 kvm til wellness afdeling. Der er fokus på et åbent rum med god plads samt bevarelse af det oprindelige udtryk.

Wellnessafdelingen er separat fra vores stalde for at skabe ro, men er samtidig en mulighed for at udnytte at wellness og behandlinger kan kombineres med et ophold i omgivelser med rigtig god plads. Vi har både store og mindre græs folde, samt mindre gjordfolde og sand padoks.

Vores dygtige team er her for at hjælpe, rådgive og støtte dig og din hest i jeres rejse, uanset om I kun ønsker ophold eller søger en kombination med ophold og genoptræning efter skade, optimal træning eller blot en wellness-dag.

Hestepension i Mesing mellem Skanderborg, Galten og Aarhus
Kombiner hesteophold og wellness

Hos EC Care Mesinggaard bestræber i os på hele tiden at forbedre os! Derfor vil i løbende opleve udvikling i vores ydelser og behandlinger.